https://jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

Een uitkomst voor elke bezoeker

Jeeves is in 1998 opgericht als bedrijf in chauffeursdiensten en valet-parking. Al snel was de ambitie groter en wilde Jeeves niet één dienst leveren, maar tal van diensten aan bedrijven en personen binnen verschillende branches. De missie was immers meer gastvrijheid en dienstbaarheid in Nederland.

“Gastvrijheid staat centraal bij alles wat wij doen.”

Fun facts

https://jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/icons/parkeerservice.svg

Inmiddels mag Jeeves 33% van de ziekenhuizen in Nederland van dienst zijn.

https://jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/icons/elektrische-auto.svg

Alle auto’s interne auto’s van Jeeves zijn 100% elektrisch. Ook de shuttles van onze klanten adviseren wij 100% elektrisch

https://jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/icons/thuisbrengservice.svg

Alle auto’s interne auto’s van Jeeves zijn 100% elektrisch. Ook de shuttles van onze klanten adviseren wij 100% elektrisch

Onze mensen maken Jeeves

Goede en vriendelijke chauffeurs die met u meedenken, om een perfecte service te bieden.

Altijd met een glimlach Betrokken Representatief
Overtreft de verwachting Betrouwbaar Werkt als een team

Geschiedenis

Ruim 100 jaar gastvrijheid

Al sinds 1998 stellen wij onze klanten op hun gemak

De naam Jeeves staat voor de Engelse butler. Deze naam is gekozen omdat een butler u op een professionele manier tal van zaken uit handen neemt, zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Dit principe is vervolgens in een hedendaagse organisatie gegoten. De kleur oranje in het logo is een verwijzing naar de familiegeschiedenis van oprichter Floris Vervat.

Zijn overgrootvader begon in 1920 in Rotterdam met ondernemen. Het logo van dit bedrijf was oranje en daarmee gaat de kleur van Jeeves ver terug.

Voor Jeeves is gastvrijheid en dienstbaarheid het allerbelangrijkste.

Jeeves vindt namelijk dat dit in onze Nederlandse maatschappij te weinig aanwezig is. Gastvrijheid komt naar voren in al onze diensten, of u nu kiest voor een chauffeur, uw auto laat parkeren, u digitaal laat begeleiden naar het ziekenhuis of langer kan thuis wonen met onze aanvullende mantelzorg.

Jeeves is in 1998 opgericht als bedrijf in chauffeursdiensten en valet-parking. Al snel was de ambitie groter en wilde Jeeves niet één dienst leveren, maar tal van diensten aan bedrijven en personen binnen verschillende branches. De missie was immers meer gastvrijheid en dienstbaarheid in Nederland.

De chauffeurs afdeling groeide verder met als doel om tijd te besparen voor haar klanten. Een chauffeur gebruik je immers om te kunnen doorwerken. En zo ging dit ook met shuttle gastheren of de valet-parking..

Jeeves bestaat enkel en alleen uit mensen.

In 2006 bleken de opa en oma van Floris Vervat niet meer geheel zelfstandig te kunnen wonen. Er werd gezocht naar ondersteuning, maar nergens kwamen ze de juiste organisatie tegen. Thuiszorg was enkel voor medische handelingen en vrijwilligers konden wel, maar niet elke dag en niet exact op de gewenste tijden. Toen is besloten om zelf een organisatie te gaan opbouwen. Aanvullende mantelzorgers, die de bestaande mantel van familie, vrienden en thuiszorg compleet maken. Dit onderdeel van Jeeves heet Senior Service en levert haar diensten in heel Nederland.

In 2008 had ook Jeeves last van de crisis. We dachten diep na waar we nieuwe afzetmarkten konden creëren om zo onze missie te blijven uitvoeren. In dit proces kwamen we bij de reis die een patiënt aflegt bij een ziekenhuisbezoek. Iedere patiënt heeft toegang tot de beste artsen, alleen vanaf zijn of haar eigen voordeur tot het bureau van de arts moet men alles zelf uitzoeken. In deze tijd zijn we uitgenodigd op gesprek bij het Oogziekenhuis Rotterdam en hierna was de afdeling Patiënt Journeys een feit. Zij werden de perfecte en inspirerende launching customer. Inmiddels mag Jeeves 33% van de ziekenhuizen in Nederland van dienst zijn.

Jeeves bestaat enkel en alleen uit mensen. Deze mensen variëren van studenten, tot moeders met schoolgaande kinderen, tot onze kantoorteams, tot 65 plussers. Zij vervullen alle verschillende diensten van Jeeves. Maar er is één rode of eigenlijk oranje draad; alles heeft met gastvrijheid te maken. Dat is ons bestaansrecht en moet constant onderhouden worden. Hiervoor hebben we gastvrijheidscoaches in dienst en organiseren we thema bijeenkomsten om steeds weer van elkaars ervaringen te kunnen leren.

Hiermee willen we als Jeeves uw verwachtingen overtreffen en de verwachtingen van uw gasten, klanten of patiënten.

Ons doel hiermee is geen tevreden klant maar een loyale klant, want alleen dat telt.

Bekijk onze video

Awards

Onderscheiden voor écht maatschappelijk werk!

De mensen van Jeeves zetten zich iedere dag hard in om onze klanten blij te maken en echt van toegevoegde waarde te zijn. We zijn dan ook enorm dankbaar dat dit door de buitenwereld wordt gezien.

2012
2013
2014
2015
2011
2011
Genomineerde 2010
2018
2019

Sponsorship

Jeeves ondersteunt graag de volgende initiatieven.

Kom jij ons team versterken?

Vacatures