https://jeeves.nl/app/themes/jeeves-theme/dist/images/header-notification-image.png
Zorg jij ook graag voor anderen? Kom bij ons werken!
Jeeves logo
Jeeves logo

De kenmerken van uw chauffeur

Tijd besparen, nooit meer parkeren en ontspanning

c Created with Sketch.

Professioneel getraind

c Created with Sketch.

Minimaal twee jaar rijervaring

c Created with Sketch.

Betrokken medewerkers

c Created with Sketch.

Is ook uw PA en denkt mee

c Created with Sketch.

Kan veel meer tijdens uw afspraak

c Created with Sketch.

Bevoegd en bekwaam

Wilt u tijd besparen?

Vraag een gratis offerte aan

Student Chauffeurs

Onze student chauffeurs hebben minimaal twee jaar rijervaring. Voordat ze bij Jeeves aan de slag gaan, doorlopen de student chauffeurs met onze gastvrijheidscoaches een sollicitatietraject en maken ze diverse proefritten. Ze lopen bij goed gevolg een dag mee met een opgeleide chauffeur, die hen allerlei tips geeft. Zo garanderen we u een goede dienstverlening door onze student chauffeurs.

65+ chauffeurs

Onze 65+ chauffeurs hebben vele jaren rijervaring en zijn vaak in het bezit van meerdere rijbewijzen. Zij doorlopen dezelfde sollicitatieprocedure als de student chauffeurs. Onze 65+ chauffeurs, ook wel senior chauffeurs genoemd, worden vaak ingezet voor minder gehaaste klanten of het halen en brengen van auto’s.

"Bekijk hoe mijn gemiddelde werkdag eruit ziet."

Directiechauffeurs

Een directeur of bestuurder heeft het altijd druk en is veel onderweg. Een directiechauffeur zorgt voor een efficiënt gebruik van de beschikbare tijd. Onderweg kunt u zich voorbereiden op de volgende afspraak, waar u minder vermoeid en gestrest verschijnt. Tijdens de lunch, het diner of een andere afspraak kunt u een wijntje drinken zonder zich druk te maken over het vervoer. Onze directiechauffeurs zijn professioneel en representatief, waarbij een vaste directiechauffeur ons uitgangspunt is. Een directiechauffeur bij Jeeves wordt speciaal voor u geworven en parttime of fulltime aan u gedetacheerd. Met 25 jaar ervaring staat Jeeves garant voor een perfecte match.

Opgeleide chauffeurs

Alle chauffeurs van Jeeves zijn volledig bevoegd en bekwaam om te rijden, maar onze opgeleide chauffeurs gaan nog een stap verder. Met minimaal de opleiding Interseco CCV-D1 zijn zij de meest opgeleide chauffeurs binnen Jeeves. In werving- en selectieprocedures voor klanten gaan wij niet voor een zesje. Met uitmuntende chauffeurs en dito dienstverlening legt Jeeves de basis voor een jarenlange relatie met de meeste van onze klanten.

Sommige externe aanbieders nemen het niet zo nauw met het serviceniveau. “Des te meer kunnen wij ons onderscheiden met onze eigen valet-parking service”, vertelt Yassin Saddiki, commercieel manager van de Rotterdamse luchthaven.

rotterdam
Yassin Saddiki Commercieel Manager

“Patiënten hebben al stress, dan is het belangrijk dat ze zich niet druk hoeven te maken over het parkeren.”

Parkeerservice bij St. Anna: ‘Stress verminderen is een groot goed voor ziekenhuizen’
Nicole Muntendam Hoofd Hotelservices

“Onze gasten ervaren deze service als erg prettig”, weet Stephanie. “Ze kunnen zo zorgeloos dat wijnarrangement bij hun diner nemen.”

Thuisbrengservice bij toprestaurant: ‘Onderdeel van de totaalbeleving’
Stephanie Brevet Directie assistente

“Ook op verzoek van de gemeente hebben we naar oplossingen gezocht om de parkeerdruk te verminderen”, vertelt Bart Jansen, die als adviseur betrokken is bij het parkeerbeleid van Alrijne.

Alrijne onthaalt patiënten en bezoekers gastvrij met nieuwe parkeerservice
Bart Jansen Adviseur parkeerbeleid
Yassin Saddiki Commercieel Manager
Nicole Muntendam Hoofd Hotelservices
Stephanie Brevet Directie assistente
Bart Jansen Adviseur parkeerbeleid
Wenst u meer informatie per e-mail te ontvangen?
Contact